Mit lehet tudni a füstölővel történő fültisztításról?
Mi ennek a rendes neve? Ez otthon végezhető? Hol lehet ilyen füstölőt beszerezni? Ha szakemberhez kell fordulni, akkor hova? Milyen gyakran lehet alkalmazni? Maga a kezelés és velejárói?
Szóval minél több információt szeretnék megtudni a dologról.
Itt egy igen részletes leírás a fülgyertyáról és annak használatáról:
Én akkor alkalmaztam, mikor búvárkodni voltam nyaraláskor.
Köszönöm a válaszokat! :)
Az elsőnek mondom, hogy az orvosoknak sajnos nem érdeke, hogy egészségesek legyünk, ezért helytelenítik a ténylegesen jótékony dolgokat.. A rék ellenszere is rég megvan.. :(
A rék allanszara is rág magven.
Ha annyira feleslegesnek találod a dobhártyádat, akkor hajrá, égesd ki!
Utolsó hozzászóló: a helyesírásod és a "beszólásod" nem engem minősít... ;)
Főként, hogy egy szóval nem mondtam, hogy ki akarom próbálni a fülgyertyát. Azért, mert érdeklődöm egy adott téma iránt, nem jelenti azt, hogy ki is szeretném próbálni, csupán szeretném tágítani a látókörömet, tudásomat. :)
Ó, pedig nem kis meló volt szándékosan rosszul írni. :)
Csak arra kívántam felhívni a figyelmet, hogy talán a fülgyertyát nem egy galád fül-orr-gégész összeesküvés akarja elnyomni, hanem talán valóban kétes hatásossággal, és kellemetlen mellékhatásokkal bír.
Szerintem a figyelemfelhívás és a szándékos piszkálódás között hatalmas különbség van.
Az értelmes emberek undok megjegyzés helyett véleményt nyilvánítanak, és érveket sorakoztatnak fel, amelyekre alapozza véleményüket. Legalábbis az én köreimben.. ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!