Ki mit csinál, ha rossz a kedve?
Figyelt kérdés
2011. szept. 13. 19:34
1/10 anonim válasza:
Motorozok :) Legjobb ellenszere a rossz kedvnek számomra.
5/10 anonim válasza:
Poénos, vicces videókat nézek! Próbáld ki, biztos a siker! :)
6/10 anonim válasza:
Én a hobbim vagy hobbijaim (attól függ, épp mennyi van) közül azzal foglalom el magam, amihez több koncentráció, több gondolkozás szükséges, ezáltal jobban leköt.
Azt tapasztaltam, a szimpla fórumolvasás, cikkolvasgatás, chat-elés a többi azonos érdeklődésűvel ilyenkor nem nagyon segít.
Keresek egy online játékot a témában, vagy régen szerettem honlapot készíteni, na akkor az kikapcsolt rendesen. :) De nem maga a tartalom - mert ilyenkor fogalmazgatni sincs kedvem -, hanem a HTML-kódokkal való szórakozás.
Rossz kedv ellen beválik/hat a sport is. Fuss vagy bringázz vagy menj el úszni vagy egyéb.
Mikor nemcsak rossz kedvem van, hanem ideges is vagyok, olyankor díjaznék egy bokszzsákot is, csak sajnos nekem nincs olyanom. :(
8/10 anonim válasza:
ált sétálok, vagy sportolok, vagy olvasok, vagy iszom:D
9/10 anonim válasza:
Kezembe veszem a súlyzómat meg a fényképezőgépet, és csinálok pár jó képet magamról egy meleg oldalra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!