Mitől lehet, hogy ha nehezebbet emelek, szédülni kezdek?
Figyelt kérdés
Munkahelyemen sokat kellett emelnem,ott kezdődött,hogy egy-egy nehezebb dolog után szédülni kezdtem és ez elég sokáig tartott volt h több órát.Mikor terhes lettem,nem emelgettem,de most hogy megvan a baba megint előjött.Pl a babakocsi cipelésekor ha fel kell emelnem,mondjuk lépcsőn felfelé.Mi lehet az oka?2009. ápr. 21. 15:25
1/2 anonim válasza:
Mindenképpen a vérkeringéssel lehet a gond. ha szülés előtt sportoltál valamit, biztos észrevetted hogy nem volt ilyen problémád, ha nem javaslom kezdj el valamilyen nem megerőltető mozgást, javulni fog! viszont vitaminhiány is lehet az oka, nézess egy vérképet, ha teheted.
2/2 anonim válasza:
Lehet, hogy csak a testhasználatoddal van probléma, egyszerűen nem jól emelsz, amitől a nyakban feszülő izmok miatt hirtelen csökken az agy vérellátása. Ezen egy Alexander-technika tanár tud segíteni úgy, hogy megtanít újra koordináltan mozogni, mellesleg sok más rossz szokások is elmúlna tőle, amit lehet, hogy jelenleg nem is érzel tehernek. ha érdekel, nézd meg az atstudio.hu-t
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!