Mitől van ez? Ennyire görcsölök tőle? SeGíTsÉg!
Szia.
12 éves lány vagyok.
Általában kedves,aranyos vagyok,de leginkább a mosolygós szó a jellemző rám.
Mint mindenkinek nekem is van rossz oldalam.
Nagyon haragtartó és bosszúálló is vagyok,de nem minden esetben.
Most viszont úgy érzem kell valamit tennem,íme a történetem :
Suli után a barátnőimmel mindennap délután 2-kor a suli előtti játszótéren vagyunk és beszélgetünk,néha leckét írunk.
De ma nem így volt.
4-en voltunk. Én,a legjobb barinőm és még két lány.
Én és a barátnőm felmentünk a csúszdára beszélgetni,hogy ne hallják a többiek.
De utánunk jöttek.Pár perc múlva azt mondta nekem az egyik lány [Zoé],hogy : Vedd már fel a cipőd mert olyan büdös a lábad ! - és legyezgette magát.
Ezen nagyon meglepődtem,mert egyáltalán nem volt büdös a lábam.Ebből tudtam,hogy csak beakart égetni a többiek előtt.
Ez volt a 3. eset.
2.eset :
Oda jön hozzánk a Zoé [az a lány akiről az előbb szó volt] és mutogatja a körömlakkját,és elkezdi nekem : Klau,ez lemosható,nyugi nem lesz sokáig rajta,ismétlem lemosható !!! - na ettől frászt kaptam.
Hiszen nem vagyok fogyatékos,nem kell velem lassan beszélni,anélkül is megértem.
Egyszerűen lekezelő volt.
1.eset :
A Zoé elég durván kihúzott fekete szemekkel jött suliba.Szóltam neki,hogy ezt a tanárok nem biztos,hogy jó néven veszik,talán le kéne mosnia.erre ő felháborodva azt mondta : Tudtommal én egy évvel érettebb vagyok nálad Klau ! - Ezt két vonaglás között mondta nekem.
Egyszerűen hülyét kapok ettől a csajtól.
Olyan szinten bunkó egy paraszt,hogy azt nem lehet kifejezni.
Már hasgörcsöm van,hogy mit vegyek fel,hogy le ne hurrogja.Vagy ilyesmi.
Mit tegyek ?
Azt hittem a barátnőm,de úgy látszik ezt ő nem így gondolja.
[Ráadásul egy ronda kis béka,tényleg olyan :d ]
Ne foglalkozz vele. Tíz év múlva mosolyogni fogsz ezeken a problémákon. Örülj, hogy van mit enni, van hol lakni, és tanulhatsz.
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!