Milyen gyógymódot, házi praktikát ajánlotok gyomorsav lekötésére? Olyan sok a gyomorsavam, hogy már hallható és érezhető ahogy lötyög a gyomromban. Stressz és idegesség miatt alakult ki ez az állapot bennem.
Éhgyomorra keksz.
De ha ennyira durva vegyél gyógyszert. Savgátlót, vagy lekötőt. Amúgy tavasszal nem ritka hogy megemelkedik.
Nekem is most szednem kell.
huu most jutott eszembe van egy gyógyvíz. salvus azt hiszem. Gyógypatikában lehet kapni tuti.
Anyukám ivott.
ha nem vagy finnyás próbáld meg, nekem nem tetszett, hogy izzadstágszsga van...ami nem az...csak hát gyógyviz azok meg tele vannak sókkal, mint a verejték..de nem szagolgatni kell. és hazsnál.
Nem kell gyógyszert szedned!!! Az egyik kérdező arról kérdez h a pasijának lehet-e baja ha naponta sok tejet iszik! Nos erre nem tudom a választ, szerintem nem, de annyi biztos hogy neki nincs sok gyomorsava!!
A fehérjék a gyomorban emésztődnek (minden más itt kezd emésztődni de a vékonybél végzi a piszkos munkát!)
A tej fehérje, tehát ha iszol, 2-3 decit, akkor a gyomrod arra használja a sok savat, hogy lebontsa a fehérje molekulákat! Így kevesebb savad lesz, és a probléma megoldódik gyógyszerek nélkül!!! Azok úgyis drágábbak, és sokkal több mű dolgot tartalmaznak, mint a tej!
Remélem jobban leszel! Szia!
Én úgy tudom a tejtől inkább megemelkedik a savszint. Na mindegy.
Amúgy abban hogy sok a sava az sem jó, hogy éhesnek érzi magát, és eszik...
Bioszból érettségiztem, és táplálkozásból vizsgáztam!
Ez így van! a tejtől csökkena sav!
Én is bioszból érettségiztem 3 éve, és azóta gazdaságot tanulok, szal nem hiszem h tökéletes, de emelt szintű 5 lett.
Engem lehet az kavar meg tejjel kapcsolatban hogy érzékeny vagyok rá és a hányinger kerülget ha rá gondolok.
A tejtermékek nagy mennyiségű ásványi anyagot tartalmaznak , melyek lugosítják a testet, de a laktóz tartalmuk elősegíti a gombák jelenlétét, melyek tejsavvá alakítják azt. Minél tovább tart egy termék előállítása, vagy minél tovább tárolják, annál inkább savasító hatásúvá válnak, a friss lúgosít.
Valahol igaazam volt tehát.... Candidásoknak sem ajánlják ezért.
Friss tej tudod hol van?? tuti nem az kezelt cucc amit a boltban kapsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!