Miért van az hogy néha rámjön valami és alig látok, utána fejfájás, miez?
Üdv!Szeretném megkérdezni hogy miért van az,hogy egyik pillanatba jól vagyok és egyszer csak megjelenik egy pont a látóterembe,és 5-6 perc után már szinte alig látok,ugyan olyan mintha bele néztem volna a napba vagy a villany körtébe (Gondolom tudja mindenki hogy milyen az) és egy kis idővel már sokkal rosszab szinte alig látok már ha olvasnom kellene valamit nem tudnám elolvasni folyamatossan egy szót 2-3 perc alatt olvasnák ki mert ha az egyik betűre figyelek akkor a többi eltünik a látóterembe...Ha ennek vége akkor meg jön a fejfájás a szemeim mellet,másnap meg (Lötyög az agyam) olyan érzés hogy ha megkellene erősebben ráznom a fejem akkor igen kellemetlen érzés,beleszúr és fáj a hirtelen mozdulat...
Mitől van ez,segítsetek mert dokihoz nem akarok elmenni,utálom az orvosokat,meg aki van itt nálunk az mást nem tud ajánlani csak a diétát...Ez már kb 2-3 éve van nekem mindig máshogy jön rám...
Köszönöm a váloszokat előre is!
Köszönöm váloszotokat.Nem hiszem hogy súlyos lenne amit az utolsó hozzá szóló írt.Mert van egy ikertesóm és neki is ugyan az a gond.
"Utána olvastam és ez a migrén: A Betegnek kerülnie kell a migrént kiváltó tényezőket, így például az alváshiányt, stresszt, rendszertelen étkezéseket, a tiraminban gazdag sajtokat, a csokoládét, a natrium-glutamát tartalmú kínai ételeket és a nitrátokkal kezelt húsárut."
és ezek a leírtak töbször előfordulnak velem,alváshiány,rendszertelen étkezés stb....
Szóval migrénre gyanakodok én is már :),jövőhéten megyek orvoshoz kértem beutalót mert tényleg idegesítő ez az állopot :D
Köszönöm a kommenteket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!