Éjszakás műszakra valami tipp, hogy ne legyek full káó?
Éjszakás műszakba vagyok cnc gépkezelő, de halál fáradt szoktam lenni, és nappal nem tudok aludni még Xanax-al is max 6 órát.
A munkahelyemen viszont folyamatos talponlét van, és le sem tudok ülni.
Szia!
Esetleg kávé, azt 5 perc alatt meg lehet inni, annyi szabadidőd meg talán lenne mondjuk 1-2óránként, vagy valahogy. Ha nem hangosak a gépek vigyél be valami zenelejátszót, rakj be zenét és énekelj, vagy csak dúdolgass magadban. Remélem tudtam segíteni. Minden jót!
Kávét sajna semmilyen formában nem fogyasztok, és füldugót használok, úgyhogy a zene is kilőve.
Egy időben azzal szórakoztam, hogy nem csukom be a gép ajtaját, és bent hagyom a kezem minél tovább, de megpróbálok kihúzni még mielőtt elindul a gépezet, hátha kicsit felébredek, de hosszú távon ez sem jött be, bár nem akarom kísérteni a sorsot :)
Szia!
Első vagyok. Esetleg tea, abban is van némi koffein. Hagyd benne tovább a filtert, illetve fekete teát vegyél. Talán segít valamit. Nem kell melegnek lennie. Otthon megfőzöd, beízesíted úgy ahogy szeretnéd, és elviszed magaddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!