Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Naturland-salaktalanító tea...

Naturland-salaktalanító tea hatásos? Mert én még nem látok semmi változást.

Figyelt kérdés

Most vettem, még csak 5 napja használom (napi 2-3 bögre), de én még nem látok semmi hatást... :( Vagy ez még korai?

Mi a véleményetek a teáról? Hatott Nektek?

2009. ápr. 20. 13:57
 1/5 anonim ***** válasza:
53%
nekem nem volt jo.... söt, nem tudom, hogy ettöl-nem ettöl, de eljött egy olyan nap, amikor folyamatosan kihanytam. De alapbol-ezt leszamitva-azt gondolom, hogy artani, nem arthat, bar en nem ereztem semmi valtozast, pedig meregtelenites soran ittam, nem az volt, hogy mellette össze-vissza ettem volna.
2009. ápr. 20. 14:15
 2/5 anonim ***** válasza:
53%
Milyen változást szeretnél látni? Ha súlyvesztésre, centi-csökkenésre gondolsz, akkor nem csoda, hogy nem látsz, mert fogyni nem fogsz egy teától. Abból nem tudom, hogy mennyi látszik, hogy segít megszabadulni a felhalmozódott méreganyagoktól, de ez nem a hájtól való megszabadulást jelenti. Emésztésre is jó, meg haspuffadásra, az utóbbi látszhat esetleg.
2009. ápr. 20. 15:24
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Nem fogyásra iszom (178 cm, 60 kg), hanem mert nehezen tudod wc-re menni, sokszor puffadok, stb. Hetente 3*45 percet mozgok aktívan. Egészségesen próbálok étkezni kb 1 hónapja, és most mellette kezdtem el a teát.

Tényleg méregtelenítésre, salaktalanítás segítésére iszom!

De nem járok többet wc-re sem kis- sem nagydolog miatt..azaz nem látom hogy felgyorsította volna az anyagcserém.

2009. ápr. 20. 15:58
 4/5 anonim ***** válasza:
83%

Akkor még idd egy ideig, ha jól emlékszem rajta van a papírján, hogy meddig is kell alkalmazni. Mikor én vettem, akkor a gyógyszertárban a mögöttem lévő fél sornyi néni bizonygatta, hogy milyen jó lesz. Semmi nagy változás nem tűnt fel nekem sem. Bár nem is értem pontosan, hogy mire is lehet számítani. :)

Amúgy az egyszerű csalán teát nagyon ajánlják , próbáld majd meg esetleg, ha ez a kúra semmi változást nem hoz, hátha az jobb lesz.

2009. ápr. 20. 16:51
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Elsö valaszolo vagyok. Nekem is pont ezert kellett anno, de nekem a szüztea jött be. A Dm-ben lehet venni ilyen üvegeset, valami Slim Drink a neve. Szerintem fogyni nem lehet töle, de nekem sem az volt a celom, az emesztesemre meg az összes szüzteas cucc jo. A tea is, a keksz is, meg a kapszula is, viszont a sima teafü nem, csak, amit ilyen üvegben lehet venni. Nem hasmenesem lett töle, csak egyszerüen minden reggel könnyen el tudtam intezni a dolgom :)
2009. ápr. 20. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!