Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Rednkívül önpusztító életmódot...

Rednkívül önpusztító életmódot folytatok. Mit tehetnék ellene hogy normális életet élhessek? 16/f

Figyelt kérdés

A bajok Három éve kezdődtek amikor rájöttem hogy meleg vagyok. Tavaly megismerteme gy fiút akivel 5 hétig jártam. De végül szakítottunk. Ezek után szinte kétnaponta jártam discokba és minden alkalommal a földön fetrengtem a részegségtől. Mostmár itthon is rendszeresen iszok. A xanaxot és rivotrilt alkohollal együtt fogyasztom és teljesen kiütöm magam. A ritalint szinte soha nem veszem be a suliban inkább hétvégente bulikkor és egész éjjel megs e állok. ADHD-s vagyok ezért az Iskolába már 4-5 éve szinte csak hármasokat kapok. Úgyhogy semmi értelme suliuba járnom.. Néha nem bírom tovább és felmetszema csuklóm. Mi lenen a legjobb megoldás? Változtatni szeretnék. A pszichológusom nem sokat segít..

A

2011. szept. 2. 23:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ne hazudj légy szíves, mert teljesen jól elbeszélgettünk és meg is kérdezted, hogy leszek-e este is msn-en. Mondtam, hogy igen. Aztán hiába vártam, nem jöttél. Inkább szó nélkül töröltél.
2011. szept. 12. 16:02
 12/15 A kérdező kommentje:
Fáj az igazság? Egyébként nem tehetek róla hogy ilyen szerencsétlen vagy. Jó lenne ah nem írogatnál még mitt is. egyszerűen szánalmas volt ahogy beszéltél msnnen. Nekem nincs szükségem ilyen idiótákra akik még magukon s etudnak segíteni. Inkább olyanokkal beszélgetek akik tudnak segíteni. A beszélgetéseink alatt végig magadat sajnáltattad nekem segítő kell nem egy balek aki még a sajár lúzerségén se tud változtatni.
2011. szept. 12. 16:14
 13/15 anonim ***** válasza:

Ugyanúgy elmondtam a problémáimat, mint Te itt.

De nem igaz, hogy sajnáltattam magam.

Az jobban érdekelt, hogy Veled mi van.

De mindegy... akkor minden jót! Szia!

2011. szept. 12. 16:17
 14/15 anonim válasza:
Baj ott kezdődik hogy meleg vagy
2014. febr. 15. 20:02
 15/15 A kérdező kommentje:
utolsó: nálad meg a baj ott kezdődik hogy b@lfasz vagy xDdd
2014. febr. 20. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!