Rednkívül önpusztító életmódot folytatok. Mit tehetnék ellene hogy normális életet élhessek? 16/f
A bajok Három éve kezdődtek amikor rájöttem hogy meleg vagyok. Tavaly megismerteme gy fiút akivel 5 hétig jártam. De végül szakítottunk. Ezek után szinte kétnaponta jártam discokba és minden alkalommal a földön fetrengtem a részegségtől. Mostmár itthon is rendszeresen iszok. A xanaxot és rivotrilt alkohollal együtt fogyasztom és teljesen kiütöm magam. A ritalint szinte soha nem veszem be a suliban inkább hétvégente bulikkor és egész éjjel megs e állok. ADHD-s vagyok ezért az Iskolába már 4-5 éve szinte csak hármasokat kapok. Úgyhogy semmi értelme suliuba járnom.. Néha nem bírom tovább és felmetszema csuklóm. Mi lenen a legjobb megoldás? Változtatni szeretnék. A pszichológusom nem sokat segít..
A
Ugyanúgy elmondtam a problémáimat, mint Te itt.
De nem igaz, hogy sajnáltattam magam.
Az jobban érdekelt, hogy Veled mi van.
De mindegy... akkor minden jót! Szia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!