Mi történik velem? Miért felejtek ilyen gyorsan?
Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy mostanában nagyon hamar felejtek. Eddig mindig nagyon jó volt a memóriám, de most...Pl. már este nem emlékszek, hogy aznap mit csináltam. Valaki megkérdezné, egyszerűen nem tudnám elmondani.Vagy pl. ha egy filmet megnézek, pár órával később nem emlékszek maga a film címre, a tartalmát még még úgyse tudnám elmondani. Ráadásul több telefonszámot is elfelejtettem(pl. barátomét,anyukámét meg még egy párat,amit kívülről fújtam) Nem tudom mit tegyek, olyan rossz ez így..Kezd leépülni az agyam? Vagy mi lehet a baj? Valaki írjon:'(
Egy 20 éves lány!
2011. aug. 28. 22:23
11/11 anonim válasza:
Mióta tart ez az állapot? EGYETÉrtek lehet daganat, akkor is ha ez a tünet van csak. Atöbbi később is jöhet én se akarlak megijeszteni de jobb félni mint megijedni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!