Lehetséges, hogy allergiás vagyok?
Figyelt kérdés
Kb. egy hónapja viszket és szúr a szemem, viszket a szájpadlásom, az orrom, néha a fülem. Be van dugulva az orrom, de közben meg folyik is. Tüsszögök. 1 éve voltam allergia vizsgálaton akkor nem mutattak ki semmit, és valóban sosem voltak még ilyen panaszaim. Lehetséges az, h 20 évesen, 1 év alatt hirtelen allergiás leszek vmire?
És nem tudom összefügg e, de egy ideje észrevettem, h miután használom az arclemosóm, utána egy két helyen kis csípésszerű pirosság jön ki az arcomon aztán el is múlik. Pedig ezt a terméket már évek óta használom, soha semmi bajom nem volt tőle. Ráadásul nem is olcsó gagyi.
2011. aug. 28. 13:08
1/1 anonim válasza:
parlakfű allergiádvan :) akkor már eggyütt vagyunk ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!