Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mit tegyek az izzadtságszagom...

Mit tegyek az izzadtságszagom ellen?

Figyelt kérdés
2011. aug. 26. 21:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
olyat vegyé amire azvan irva hogy 48 orás védelem és aztfujjad ezerrrel magadra
2011. aug. 27. 02:05
 12/14 anonim válasza:
Hát én az Old spicet nem ajánlanám... sok barátomnak volt olyan, igazából nem is izzadékonyak, meg nem is volt különösen meleg, de elég büdösek voltak így is:S Van egy olyan dezodor, ami kristályokat tartalmaz, nem tudom pontosan, hogy mi a neve, fel kell tölteni vízzel és azt spriccelni a kívánt területre. Egy ideig nem lesz jobb, mert ez előbb megtisztítja a szervezetet és nem tömíti el a pórusokat, de egy hét múlva már nem is lesz büdös az izzadságot. Sokaknak bejött. Lehet a DMben is venni.
2011. aug. 27. 08:39
 13/14 anonim ***** válasza:

Hat szerintem a kristalydeok nem sokat ernek, a poluseltomitosek jobbak(persze nem az egeszsegednek)

Es a stiftet is jobbnak tartom mint a sprayt. Persze az mindig jo ha leborotvalod, segit. Jol mosd meg szappannal aztan furdes utan kend be. Ha eddig nem hasznaltal deot akkor azet volt a budi szagod. Nem kell egy kilo belole csak mindenhova jusson. Markat nem tudok ajanlani mert no vagyok valaszd azt amelyiknek teszik az illata. Ha megsem hasznal akkor probalj ki egy masikat. Ha viszketsz tole es piros a borod akkor lehet h allergias vagy az aluminium cloridra(ez az ami gatolja az izzadast) akkor hasznalhatod a kristalyosat egy darabig majd probalj meg egy olyat amiben aluminium zirconium van.

Hat ha meg dezodorral sem huzod ki egy napig akkor felidoben mosakodj meg/ ha nincs ra lehetoseged akkor hasznalhatsz vizes torlokendot(kisbabaknak aruljak) es kend be ujra. Ezt a wc-ben is meg lehet csinalni par perc alatt.

2011. szept. 25. 23:36
 14/14 anonim ***** válasza:

Bocsi, ez off, de....

PÓLUSeltömítő? :D nem mágnes a gyerek... pórusai vannak.

2011. okt. 9. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!