Ez a melegtől van?
Figyelt kérdés
Fejfájás,szédülés,hányinger,gyengeség!2011. aug. 24. 13:13
1/5 anonim válasza:
elképzelhető,de nem biztos...iszol elég folyadékot?
2/5 A kérdező kommentje:
szinte állandóan....most meg pláne odafigyelek:)
2011. aug. 24. 13:18
3/5 anonim válasza:
fejfájás, szédülés nekem is szokott. meg a lustaság.. de a hányinger szerintem nem attól van. meg amúgy se normális, főleg, ha a folyadékbevitelre is figyelsz..
4/5 anonim válasza:
A fejfájást okozhatja a meleg, az összes többit meg a fejfájás. Nálam is ez van, de nálam meleg esetén ez sajnos "megszokott". Ha nincs egyéb panaszod, és nem hánysz, akkor egyelőre felesleges dokihoz rohangálni, inkább pihenj egy hűvös szobában, ha teheted. (Én sajnos nem.) Ha rosszabbul leszel, az már nem a meleg, és akkor doki.
5/5 A kérdező kommentje:
köszi,1 hete volt mandulagyulladásom,előtte meg vmi gyomorfájós,hasmenéses csúnyaság,szóval lehet,hogy még vmi bújkál bennem?
2011. aug. 24. 13:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!