Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mitől lehet hányingerem?

Mitől lehet hányingerem?

Figyelt kérdés

19 éves lány vagyok, az előző menstruációm előtti napokban, pontosabban három napig folyamatosan émelyegtem, fájt a hasam, büfögtem (pedig nem szoktam). Utána ez megszűnt, két hétre rá viszont újra előjöttek a rosszullétek. Változó időpontokban, evés előtt, evés után, reggel, délben, este, minden volt már... ez kb. két hete tart folyamatosan. Elég kellemetlen, hányni sosem hánytam, de néha félek, hogy fogok...

Terhesség gyakorlatilag kizárva, azóta másodszorra is megjött a menstruációm, és három tesztet is csináltam, mind negatív lett.

Holnap megyek orvoshoz, de úgyis elküld vérvételre stb., és szeretném tudni, van-e valakinek már hasonló tapasztalata.

Köszönöm a válaszokat!

2011. aug. 22. 22:02
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!