Mitől viszkethet az orr és a szem?
Én is ezt csinálom már jó pár napja, csak sírni nem sírok. :) Parlagfű és fekete üröm szezon van.
Mondjuk ilyen korú gyereknél nem tudom, h mennyire lehet ilyesmire allergiás...
Mit adsz neki enni? Nem lehet, h arra alakult ki vmilyen allergia?
Én is allergiára gyanakodtam, de ugye nem trüsszög, nem folyik az orra, semmi, csak ez a viszketés.
Annyit tudok, hogy 3 éves kor alatt a bőrtesztes allergiavizsgálat nem értékelhető:(
Mivel semmi új nincs bevezetve, 2. gyerek, és nagyon pollenallergia gyanús tünetei voltak, nem gondoltam hogy öblítő, házipor vagy ilyesmi allergiája lehet.
Amúgy voltunk hétfőn orvosnál és ő azt mondta, parlagfű allergia. Kapott szemcseppet, antihisztamin folyadékot, és azóta jobban van. Ha véletlenül egy cseppentés kimarad, kezdődik a szemén a folyamat.
Én is voltam régen allergia vizsgálaton, tudom hogy zajlik, tudom, hogy nem csak a bőrkarcolás létezik, hanem vérből is ki tudják szűrni az olyan allergént, amit a bőrteszttel nem. Viszont, ez is 3éves kortól, tünetmentes időben.
És elnézést, hogy kérdezni mertem, ahelyett, hogy a netet böngésztem volna egész éjjel. Azt hittem, ez az oldal arra való, hogy kérdezni lehessen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!