A hőérzetem teljesen más, mint másoké. Amikor a többieken pulóver van, nekem melegem van benne. Mit tudok ez ellen tenni?
Semmit. Fogadd el magad olyannak, amilyen vagy és öltözz úgy, ahogyan a magad hőérzete kívánja.
A testvérem olyan ember a hőérzet szempontjából, mint te. Életemben nem láttam, hogy valaha is fázott volna. Egy szál pulcsiban mászkál mínuszokban és szakadó hóesésben, sokszor alszik fűtetlen szobában is télen is (nem bírja a meleget), úgy, hogy a meztelen tapla kilóg a takaró alól. Megfázva sem sokat láttam életemben, tehát nem arról van szó, hogy hülyén öltözik, hanem arról, hogy nem bírja a meleget, viszont igen jól a hideget.
Én a fordítottja vagyok. Kb. 28-30 fokos szobában szeretek aludni, dupla takaróval, plusz pléd. Hamar fázom, nyáron negyven fokban is vidáman elvagyok melegítőben, amikor más majd megpusztul egy szál bikiniben.
Minden ember más és más. Miért volna ez baj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!