Az orbáncfű tea kb. mennyi idő múlva fejti ki a hatását?
Figyelt kérdés
Olvasgattam az interneten, de ott olyat is találtam, hogy 10 nap körül, olyat is, hogy pár hét... valaki meg tudná osztani a tapasztalatait? Előre is köszi!2011. aug. 20. 19:49
1/4 anonim válasza:
Mint antidepresszáns, elvileg 2 hét elteltével kezded el érezni a hatását, a maximális hatás eléréséig pedig 4-6 hét kell, rendszeres fogyasztás mellett. A "nagykönyvben megírtakkal" ellentétben én már pár nap elteltével éreztem a kedvező változást, persze ez egyénenként eltérő lehet. Ilyenkor nyáron egyébként figyelj rá, hogy fényérzékenyíthet, tehát ha napozol és fura kiütéseid lennének vagy csúnyán leégnél, akkor előjött nálad ez a mellékhatás és a későbbiekben kerülnöd kell a napozást.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszod, nagyon hasznos volt! :)
2011. aug. 21. 19:46
3/4 anonim válasza:
én a szorongásaimra és a rossz érzések miatt szedem4 Én 1nap eltelte után éreztem a hatását hogy nem tört rám egy csomó rossz érzés és nem szorongtam!
4/4 freestyleman válasza:
én most jöttemki németbe és eggy év után megint rámjött a gyógyszert abbahagytam most én is rbáncfü teát iszok napi 3 szor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!