Néha, a legkisebb kellemetlenség is egész napra lehangol. Miért van ez, mit tegyek?
Rosszul állsz hozzá...
Én olyan voltam középiskolás koromban, hogy már az elrontotta a napomat, hogy felkeltem. Morogva mentem ki a konyhába, morogva mentem ki a mosdóba, morogva öltöztem fel, morogva mentem szálltam fel a buszra, naná hogy nem ült le mellém senki :)
Aztán egy reggel nem morogtam, hanem megpróbáltam milyen ha mosolygok helyette. Mondanom sem kell, sokkal de sokkal jobb napom lett :D És erre eztán is próbálok ügyelni! :))
Szia!
Ha minden ilyen apróságon kiborulsz előbb-utóbb Te fogod a rövidebbet húzni! Próbáld egy kicsit beleképzelni magad a másik helyzetébe...pl a futár.
Rendben goromba volt Veled, de ha nem vagy otthon amikor ő jön, akkor várnia kell, márpedig a munkaadója úgy írta elő, hogy siessen vissza, mert akkor nem tudja kiszállítani ...terméket és ha ez bekövetkezik elbocsájtják.
Ezek a bántások, sérelmek, sokszor nem ellened szólnak, hanem így próbálják meg levezetni a feszültségüket. Nem ez a legjobb módja, de Te minden nap, mindenkivel szembem ki tudod hozni a legjobb formádat!?
-Tündérlány(17)-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!