Miért fáj a hasam jobb alsó részén belül, ha sokat iszom? (Lehet, hogy a vesém? )
Köszönöm a válaszokat!
Szerintem biztos nem vakbélgyulladás, mert az sokkal jobban fájna, és lázam is lenne...
Ez meg már mióta fáj, hol erősebben hol gyengébben, és mikor mentem az orvoshoz nem csinált vele semmit, azt mondta(akkor éppen nem volt olyan vészes), hogy menjek vissza ha már nagyon fáj -.-"
ismét köszi a válaszokat! Akkor ez valószínűleg nem vese lesz (tééényleg az inkább a háti oldalon fájna)
Akkor nem tudom mi a nyavalya lehet ez :S
Alkoholt nagyon ritkán iszom(félévben egyszer, max kétszer egy kevés bort max) cukros-szénsavas üdítőket még ritkábban,
általában csapvizet iszom, vagy szénsavas/mentes ásványvizet, ízesítés nélküli gyümölcs/zöldteát.
Energia italt életemben egyszer ittam, de elég is volt belőle..
Túlságosan is egészséges cuccokat iszol... nézz rá a többiekre, akik teleisszák magukat alkohollal, meg üdítőkkel, ők jól vannak :D követendő példa...
Persze csak hülyéskedek, amúgy ötletem sincs, mi lehet :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!