Ki milyen meregtelenitesi modszert hasznalt mar, ami hatasos is?
Miből gondolod, hogy mérgezett vagy? Ha nem éreztél semmi változást (mint a résztvevők nagy része) akkor nem volt előtte sem semmi baj.
Én nem tudom, de ezek az időszakos divatok engem nem tudnak meggyőzni. Napi két órát sportolok ma is, 42 éves vagyok, van 3 gyerekem, szeretek sokat szeretkezni a párommal, eszem ami jól esik (ami néha abált szalonna, hagymával, néha kagyló kilószám), ha buli van akkor iszom is egy kis aperitifet, borocskát.
Nem hiszem, hogy változtatnom kéne bármit.
szerintem si hit kérédse, csodát ne várj nem lesz.
energia??? ha, ha...:-)))
akkor szed pl supradynt, annyit az is ér, mint a drágább méregtelenítő akármik.
egyébként talán az extra sok zöldség gyümölcs lehet változtatna valamit, hoyg ne érezd m,agad olyan kifacsartnak, máér ha szereted, mert ha büntetés egy saláta megevése akkor az se ér semmit.
én második
Szerintem alapvetően az fáradt, annak nincs energiája, aki nem mozog eleget. Ha én valamiért egy pár napig nem tudok sportolni, akkor kétszer annyit alszom mint egyébként és úgy vonszolom magam ki az ágyból.
Ha sportolsz, akkor a szervezet jól felpörög, (méregtelenít is, hiszen egy csomó mindent ki is izzadsz) jól átmossa az ereidet, jól elfáradsz, effektíven alszol utána, kipihenten ébredsz.
Én a helyedben nem mindenféle nem eszem egy hétig kúrákkal kínoznám magam, hanem elmennék és futnék minden nap fél órát, Hidd el, hogy sokkal többet ér.
Egy nagyon természetes megoldást ajánlok. ez a BÚZAFŰ LEVE, frissen préselve.
Az egyik legjobb méregtelenítő, amit valaha megismertem. Magam is használom. Éhgyomorra idd, előszőr pár evőkanálnyit, majd elmehetsz akár 1,5 dl per alkalom.
1. napos böjttel kombinálva a búzafűlé kúrát garantálom, hogy kiszed minden salakanyagot a szervezetedből, a belekből is. Ha böjtöt tartasz, akkor naponta többször is ihatsz búzafűlét 2-3x is akár.
Arra figyelj oda hogy frissen préseld a búzafűt, ha egyszer megkedveled akkor rá fogsz szokni, nagyon jól vitalizálja a szervezetet és sejtszinten méregtelenít.
Méregtelenítésre még javaslom: MÁJ MÉREGTELENÍTÉSE:
MÁRIATÖVIS MAG
hideg vizes áztatással (12 óra) kell kinyerni a teát, kb 1 liter vízbe 3 csapott tk mag kell. Ezt kell meginni napközben. És ez nagyon finom is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!