Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Milyen lép nélkül élni?

Milyen lép nélkül élni?

Figyelt kérdés
Van itt valaki akinek szintén nincs lépe? Arra lennék kíváncsi, hogy mi változott, milyen volt léppel és milyen most lép nélkül. Nagyon érdekelne a személyes tapasztalatok. Én már 2 éve élek lép nélkül és nincs olyan nap, hogy ne gondolnék erre, pl. nekem a futás nem megy egyáltalán, a többi sport elmegy, de hamar kifulladok.
2011. aug. 11. 13:34
 1/2 anonim ***** válasza:
nagynénémnek ki kellett venni autóbalesete miatt,jó nagy vágása van,szépen felépült,de nem emlékszem,hogy valami komolyabb dologra jobban figyel,max.az általánosan jobban vigyáz magára és a baktériumok ellen is jobban próbál védekezni....úgy tudom ilyenkor a máj veszi át a szerepét...de nézz utána a neten,az biztosabb,mint én:) Jobbulást kívánok:)
2011. aug. 11. 21:53
 2/2 anonim ***** válasza:
A lép vérraktár és immunszerv,szóval normális,hogy a fizikai megterhelést nem bírod annyira,de ne is erőltesd.Vigyázz az egészségedre,szedjél immunerősítőt!A máj meg nem tudja teljesen átvenni a szerepét,hisz egy tök más szerv,tök más felépítéssel.
2011. aug. 12. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!