Milyen lép nélkül élni?
Figyelt kérdés
Van itt valaki akinek szintén nincs lépe? Arra lennék kíváncsi, hogy mi változott, milyen volt léppel és milyen most lép nélkül. Nagyon érdekelne a személyes tapasztalatok. Én már 2 éve élek lép nélkül és nincs olyan nap, hogy ne gondolnék erre, pl. nekem a futás nem megy egyáltalán, a többi sport elmegy, de hamar kifulladok.2011. aug. 11. 13:34
1/2 anonim válasza:
nagynénémnek ki kellett venni autóbalesete miatt,jó nagy vágása van,szépen felépült,de nem emlékszem,hogy valami komolyabb dologra jobban figyel,max.az általánosan jobban vigyáz magára és a baktériumok ellen is jobban próbál védekezni....úgy tudom ilyenkor a máj veszi át a szerepét...de nézz utána a neten,az biztosabb,mint én:) Jobbulást kívánok:)
2/2 anonim válasza:
A lép vérraktár és immunszerv,szóval normális,hogy a fizikai megterhelést nem bírod annyira,de ne is erőltesd.Vigyázz az egészségedre,szedjél immunerősítőt!A máj meg nem tudja teljesen átvenni a szerepét,hisz egy tök más szerv,tök más felépítéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!