Mit tehetnék, hogy jobban kapjak levegőt?
Tüdőgyógyász!!!!
Annak oka van, hogy nem kapsz rendesen levegőt. Dohányzol??
Fontos kérdés, mert a dohányosok hajlamosak a COPD betegségre, ami eléggé súlyos. A COPD egy olyan betegség, amikor szép lassan elhalnak a légzőhólyagok. Nem gyógyítható, de gyógyszeres kezeléssel stagnálni lehet. Próbálj magasabb párnán (majdnem ülve) aludni, ha így könnyebb, akkor valami baj van a tüdőddel. Ez lehet örökölt betegség is, nálam sajnos ez a helyzet. Bevontak egy programba, ahol valamilyen AAT szintet mértek, de én negatív lettem, így a cigarettának tudható be az összes problémám. Nem kell megijedni attól, amit írtam, de feltétlen menj el a tüdőgondozóba egy vizsgálatra, hogy ezeket kiszűrjék. Kell a körzetitől beutaló! A tüdő nem vicc!!! Borzalmas érzés, amikor veszed a levegőt, és nincs oxigén. Nagyon megértelek, de egy vizsgálatot megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!