Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ez mi lehet? Eléggé fáj.

Ez mi lehet? Eléggé fáj.

Figyelt kérdés

Másfél éve szültem, és még terhességem alatt kezdődött, hogy borzasztóan fájt a farkcsontom. Ezt betudtuk az áldott állapotnak, és ugye arra lett fogva, hogy nagyon csípőben hordtam a kislányomat.

Amióta megszültem, azóta már vagy harmadszor előjött egy pár napig tartó fájdalom.

A gerincoszlopom legutolsó csigolyája, ami a "fenékvájat" kezdeténél végződik irtózatosan nyilall, de annyira, hogy leülni, felállni is fáj.

MI lehet ez? KI kellene vizsgáltatni, vagy csak a gyerek utáni szaladgálás?

2011. aug. 8. 15:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Feltetlen menj orvoshoz, rontgen!
2011. aug. 8. 15:08
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha sok súlyt vettél magadra terhesen,akkor lehet,gerincsérv,de lehet,sima húzódás is.Szerintem a háziorvosod biztosabbat tud mondani.
2011. aug. 8. 15:12
 3/4 anonim ***** válasza:
én ugyan nem szültem még, de nekem is volt ilyen néhány hónapig. én akkoriban egy sportversenyre készültem, szóval szerintem a megerőltetéstől lehetett, de gondolom neked sem volt könnyű az utolsó hónapokban, úgyhogy lehet, h van némi összefüggés a kettő között:D:)
2011. aug. 8. 15:17
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Jelenleg kevesebb kiló vagyok, mint terhességem előtt. Én is sérvre gondoltam, de nem tudom, hogy az hogy fáj, vagy, hogy annak így kell e fájnia, ilyen időközönként. Nehéz elszabadulnom dokihoz, de ha így fog fájni, akkor kénytelen leszek.

Minden hasznos ötletet, választ szívesen várok még.

2011. aug. 8. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!