Előbb a székletem egyik végén volt egy fehér nyúlványféleség. Mi lehetett az?
Figyelt kérdés
A széklet végén volt és tejszíne volt. :S2009. ápr. 8. 14:45
1/8 anonim válasza:
ilyet még csak a macskáméban láttam, és az giliszta volt.
2/8 anonim válasza:
Hát...
Bőven lehet, h tényleg féreg. Orsó vagy galand, azok a leggyakoribbak. Vegyél be egy Vermox tablettát, csak utána ne nézz bele a wc kagylóba. :)
3/8 A kérdező kommentje:
ez csak így rávolt ragadva ilyen nyúlványszerűség volt és nem mozgott.
2009. ápr. 8. 14:57
4/8 anonim válasza:
Emberben ugyanúgy lehet giliszta, mint az állatban és még macskát sem kell tartani hozzá. Menj el a háziorvoshoz és kérj féreghajtót. Elég szörnyen hangzik, de hát ez van.:S
5/8 A kérdező kommentje:
amúgy csak ma vettem észre. 2 napja meg tele vagyok levegővel tehát ha kakálok, sokat fingok közbe xD
2009. ápr. 8. 14:59
6/8 anonim válasza:
Ez rendkívül izgalmasan hangzik. :)
Viccet félretéve: sok féregnek szakadnak le "darabkái", pár íz a testéből, és az nem, vagy nem feltétlenül mozog.
7/8 anonim válasza:
Amikor előfordult velem, hogy nagyon ment a hasam, 10 percenként rohangáltam a klozettra. Akkor nekem is volt ilyen nyálkás izé rajta. :) Mivel már kaja alig volt bennem, nem volt minek kijönnie, így már a bélnyálkahártya is jött. Mondjuk az enyém átlátszó volt, nem fehér. Bár nem vizslattam meg nagyítóval is. :) De lehet hogy neked is csak az jött ki valami oknál fogva, nem biztos hogy giliszta.
8/8 anonim válasza:
Kis cérna vékony akármi volt?
Ha igen akkor giliszta.
Vannak féreghajtók, tarts be a leírt adagolást, és minden rendben lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!