Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mi történik, ha vki k. lencséb...

Mi történik, ha vki k. lencsében ájul el?

Figyelt kérdés

Kontaktlencsém van, olyan, amiben nem szabad aludni, de ha pl. elveszti vki az eszméletét az utcán, arról nem tudják, hogy lencse van a szemén, de akár percekig is lehet eszméletlen...

Valaki járt már így? Mi történt? Mi történhet??

2011. aug. 1. 17:29
 1/2 anonim válasza:
ha elalszol lencsében sem lesz semmi bajod, ájulásnál sem. ha meg nem térsz magadhoz, hát mikor vizsgálják a pupilládat nyilván észre veszik:) de nem tudom mit csinálnak, szerintem nem nagyon foglalkoznak vele:S
2011. aug. 1. 18:14
 2/2 anonim ***** válasza:
Fáradtság miatt előfordult már, hogy elaludtam vele, utána szúrt és homályos volt a látásom. Amolyan gyulladást megelőző állapot lehetett, mert elég volt annyi a helyrehozáshoz, hogy aznap pihentettem, vagyis nem raktam be. Márpedig az több óra volt, nem pedig percek.
2011. aug. 1. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!