Fejfájás ha nem iszom eleget? Lehetséges?
Figyelt kérdés
Sajnos sokszor elfelejtek napközben elég vizet inni. Jóformán van nálam egy fél literes üveg, azzal mászkálok mindenhova de csak nap végén veszem észre, hogy szinte nem is ittam belőle. Nem szoktam szomjas lenni. Ilyenkor általában kötelességtudatból pótlom kb. 2 liter vizet, amit ugye ajánlott lenne inni, dehát mégis...
Sokszor fáj a fejem esténként, és nemrég hallottam, hogy ha valaki kiszárad fáj a feje, ezért fáj pl a másnaposok feje is, mert az alkohol elvonja a vizet. Ez tényleg így van? Fájhat ilyesmitől a fejem?
2011. júl. 31. 00:38
2/2 anonim válasza:
Persze. Ha délelőtt elfelejtek inni akkor nekem is megfájdul a fejem. Reggel mielőtt elmész otthonról igyál meg legalább 3 dl vizet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!