Mitől lehet hogy egy hete enyhén fáj a torkom bal oldala, az ádámcsutka melletti rész nyeléskor? Semmi láz vagy megfázás jelei. Forduljak orvoshoz?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 7. 09:33
1/3 anonim válasza:
Szia!Nekem ugyanez a problémám volt és elmentem fül-orr gégészetre megnézetni.Nem talált semmit,vett nyálmintát is.Még mindig fennáll a problémám!
2/3 anonim válasza:
Szia!
Megnézetni nem árt. Nekem most úgy volt középfül gyulladásom, hogy nem fájt a torkom, nem volt lázam se, csak egy kis nátha. aztán egyik percről a másikra bedugult a fülem, és irtóra fájt. Másnap doki, aki közölte velem, hogy fülgyuszi.
És az egész kezelés alatt nem volt lázam, se torokfájásom.
Valami torokfertőtlenítőt próbáltál pl: septofort, bioparox? Én adnék nekik azért egy esély a doki előtt...
Minden jót!
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Voltam dokinál, garatgyulladásnak mondta, és az egyik oldalon hevesebb a gyulladás. Kaptam rá antibiotikumot. Azóta is ugyanúgy fáj, bár nem várok gyors javulást...
2009. ápr. 8. 15:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!