Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Szerintetek normális ez? Mit...

Szerintetek normális ez? Mit csináljak? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

17 éves vagyok. Régebben is fájt a hátam,de nem ilyen iszonyatos mértékben mint most.

Nagyjából 1 éve kezdődtek a problémáim (lehetséges,hogy összefüggésben van azzal h édesanyám kórházba került,és egyedül maradtam otthon? /a barátom addig hozzánkköltözött/)

A probléma az,hogy fáj a hátam,de borzasztóan.

Legfőképpen a lapockámnál,ahol elég érezhetően ki lehet tapintani nagyon sok helyen csomót,de egyre több helyen kezd fájni (úgy,hogy már ott is ugrál ha masszirozzák).

Tegnap reggel arra keltem,hogy a hónom alatt az oldalamon is borzasztóan fáj (azóta is megállás nélkül).

Orvosnál már jártam (Heim Pál),de annyit mondott,hogy rossz tartás és azt mondta hogy kenegessem Algopyrinnel!!!??(ezt nem értem hogy,de nem szóltam bele elvégre ő az orvos./a röhej egyébként az,hogy vényt nem adott/)

Masszőrhöz nem merek menni,mert ha a barátom masszíroz akkor is borzasztóan fáj,és mindig szólok neki,hogy inkább hagyja abba.

2011. júl. 25. 17:10
 1/6 anonim ***** válasza:
a szakképzett masszőr tudja, hogy hol mit kell kimasszíroznia, egyébként meg elmehetsz gyógytornára is, és otthon is csinálhatod a gyakorlatokat
2011. júl. 25. 17:12
 2/6 anonim ***** válasza:

ortopédia és reumatológia...ha ott nem találnak semmit, akkor neurológia

és ha máskor nem érted a dokit, kérdezz rá, hogy hogy érti ;)

2011. júl. 25. 17:14
 3/6 A kérdező kommentje:

hát oké,de eléggé arrogánsnak tűnt.

Régen jártam amúgy gyógytornára,de fél év után sem tapasztaltam változást ezért abbahagytam

2011. júl. 25. 17:22
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem is ugyanez van,de az orvosom szerint ilyenkor nem jo a msszirozas,ha gyulladasba van,meg rosszabat csinalunk vele.Nekem a fajdalomcsillapito kremek nem hasznalnak,van olyan ami nagyon hüt,ha bekenem a hatam,lefekszem vele.Probalkozhatsz ,meleg fürdövel is,tegyel bele sok tengeri sot,vagy a drogeriakba lehet kapni a fürdövizbe valo,nekem folyadekba van,ami elernyeszti az izmokat.Ez idegessegtöl,feszültsegtöl is jön.
2011. júl. 25. 17:22
 5/6 A kérdező kommentje:

ez lehetséges, nagyon stresszes sajnos mostanában az életem.

A bibi csak azzal van,hogy csak zuhanyfülkénk van..:(

2011. júl. 25. 17:27
 6/6 anonim ***** válasza:

ne sima gyógytornára gondolj, hanem olyanra, ahol a Te problémáddal foglalkoznak, a Te problémádra van spéci gyógytorna, amit be is tanítanak, te pedig otthon csinálod lelkiismeretesen. Nekem is ez segített. Belinkelek egyet, de biztos a többi hasonló is nagyon jó:

[link]

2011. júl. 25. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!