Jó vagy nem jó a melltartó viselése?
1. Az indokolatlan melltartó viselés minden esetben egészségtelen. Csak akkor hordj ha van hozzá melled is.
2. Nem egészségtelen ha akkor hordod mikor szükséged van rá. Pl alváshoz ne használd, de ha pl futásnál nincs rajtad akkor azzal csak magadnak ártasz.
Körülbelül ez a két vélekedés küzd egymással időtlen idők, de legalábbis a melltartó megjelenése óta :)
Szerintem, ha nincs túl nagy melled, nem muszáj hordani. Legfeljebb, ha sportolsz. Mostanában épp az sem divat, hogy kilátszódjon a felső alól, így divat okai sem lehetnek. Más kérdés, ha valami áttetszőbb darab alá kell, de az alá jó a top is.
A dolog függ attól is, hogy milyen melltartóról van szó. A szoros, vagy túl push up-os valószínűleg tényleg nem tesz jót. Én bőven 30 fölött sem viseltem, mert nekem kényelmesebb volt anélkül, de ügyeltem arra, hogy ne vegyek fel átlátszó holmikat. Aztán szültem, szoptattam, ma már muszáj, nincs mit tenni.
(jah és nehéz szó, de: "cicijeim") :)
Szerintem elég a toppszerű melltartó is, főleg, ha nem túl nagy.
Az is megtartja, ahogy én érzem, még kocogáshoz is elég.
Viszont nem nyom, nem szorít, nem nyílik ki, ha picit lazább, nem csúszik el és nem érzed egész nap.
Otthon én semmit se hordok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!