Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Jó vagy nem jó a melltartó...

Jó vagy nem jó a melltartó viselése?

Figyelt kérdés
14/L az a helyzet, hogy itthon azt mondják anyukámék, hogy ne hordjak melltartót, max. toppot, azért, mert a mellben nincsenek izmok, és ha folyamatosan alá van támasztva a cicink, akkor "ellustul" és egy idő után elveszti a feszességét, és nem akarják hogy 30évesen hasamat verjék a ciciim:) de máshol meg azt hallottam, hogy azért jó a melltartó, mert azokat a szalagokat nem terheli meg, ezért tovább leszek feszesek. akkor most melyik az igaz??
2011. júl. 15. 17:54
 1/5 anonim ***** válasza:

1. Az indokolatlan melltartó viselés minden esetben egészségtelen. Csak akkor hordj ha van hozzá melled is.

2. Nem egészségtelen ha akkor hordod mikor szükséged van rá. Pl alváshoz ne használd, de ha pl futásnál nincs rajtad akkor azzal csak magadnak ártasz.

2011. júl. 15. 17:59
 2/5 anonim ***** válasza:
az h ha nagy a cici akkor mindenképp kell melltartó..mert megnyúlik..ha pici a cici akkor nem kell:)
2011. júl. 15. 17:59
 3/5 anonim ***** válasza:

Körülbelül ez a két vélekedés küzd egymással időtlen idők, de legalábbis a melltartó megjelenése óta :)

Szerintem, ha nincs túl nagy melled, nem muszáj hordani. Legfeljebb, ha sportolsz. Mostanában épp az sem divat, hogy kilátszódjon a felső alól, így divat okai sem lehetnek. Más kérdés, ha valami áttetszőbb darab alá kell, de az alá jó a top is.

A dolog függ attól is, hogy milyen melltartóról van szó. A szoros, vagy túl push up-os valószínűleg tényleg nem tesz jót. Én bőven 30 fölött sem viseltem, mert nekem kényelmesebb volt anélkül, de ügyeltem arra, hogy ne vegyek fel átlátszó holmikat. Aztán szültem, szoptattam, ma már muszáj, nincs mit tenni.

(jah és nehéz szó, de: "cicijeim") :)

2011. júl. 15. 18:04
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem elég a toppszerű melltartó is, főleg, ha nem túl nagy.

Az is megtartja, ahogy én érzem, még kocogáshoz is elég.

Viszont nem nyom, nem szorít, nem nyílik ki, ha picit lazább, nem csúszik el és nem érzed egész nap.

Otthon én semmit se hordok.

2011. júl. 15. 18:13
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! igen, nekem olyan átlag vékony lány féle "cicijeim" vannak..akkor nem hordok
2011. júl. 15. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!