Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ha még most kezdem el ugye...

Ha még most kezdem el ugye még nem késő?

Figyelt kérdés
Gerincferdülés miatti műtétem volt tavaly októberben..A gerincem teljesen egyenes lett. Azóta élek és virulok, de egy a gond. A tornáról megfeledkeztem. Azt mondja az orvos, h a teljes becsontosodási idő 1év. Októberig még van egy kis idő. Ha még most elkezdem a tornát és októberig folyamatosan csinálom akkor addig még erősödhet a hátam?
2011. júl. 15. 09:59
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Sosem késő szerintem, de akkor nem csak októberig kéne csinálni, hanem váljon életed részévé.
2011. júl. 15. 10:07
 2/2 anonim válasza:
Szerintem sem késő, 1 év kb. lehet hogy később vagy korábban, de annyi ilyenről hallani, hogy gyógytornával meg mindenféle tornagyakorlatokkal mennyi mindent rendbe tudtak hozni úgyhogy szerintem nyugodtan! De ne hagyd abba októberig.. :)
2011. júl. 17. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!