Miért van az, hogy állandóan ásítom, azért nem tudok elaludni, és tárva nyitva van az ablak?
Már egyszerűen idegtépő ez az egész, ha leteszem a fejem már elkezdek vagy könnyezni vagy ásítani, melynek a következménye a könnyezés.
Mindig törölgetem, megtöröltem, leteszem a fejem, és jön az újabb, és nem tudok vele mit csinálni. És már tisztára kidörzsölöm a szemem, már nagyon elegem van belőle.
Tárva nyitva van az ablakom, tehát oxigén hiányom nincs.
Fúú de jó,hogy leírtad az ablakos részt,mivel végre felfogják a többiek is hogy nem az oxigénhiány az oka.
Hát szerintem szimplán álmos vagy.És mert az ásításra gondolsz.Én ha valamin ilyenkor elkezdek gondolkodni,akkor rászólok magamra.:D
De. pont az ásítás nem hagy elaludni :D
mert szünet nélkül ásítok, törlöm ásítok törlöm, és ki van már dörzsölve a szemem.
Próbálj nem törődni vele.
Mondom én, hogy álmos vagy.:D
próbáljak? xD
de nem tudom abbahagyni. ezzel nem lehet nem törődni, hiszen rá vagy kényszerítve.
ajjh. annyira szar :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!