Szedjem e tovább a vastablettát hamár fekete a székletem?
Figyelt kérdés
2009. márc. 31. 19:23
1/3 anonim válasza:
szia! én is szedek vastablettát, és ha elolvaos az infókat hozzá, akkor ott van, hogy fekete lesz a széklet, ami normális...nekem is igy van, nyugi, semmi baj.....addig szedd, ameddig az orvos javasolja! :)
2/3 anonim válasza:
Az az egyik hatása, hogy fekete lesz a széklet. Ez természetes és ettől tovább lehet szedni.
3/3 anonim válasza:
Nekem az első tabletta bevétele után pár nappal már fekete lett. Én elolvastam a betegtájékoztatót, azon írták, de amikor megláttam az első gondolatom az volt, hogy Úristen, acélcsöveket kakiltam (úgy fénylett), de aztán beugrott, hogy ez a mellékhatás. Szóval szedd nyugodtan tovább, ameddig az orvos elrendelte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!