Melyik márkából ismertek illat- és szinezésk mentes testápolót?
Figyelt kérdés
Olyanra gondolok, amihez nem kell speciális boltba menni, nem valami biotermék, hanem egy nagyobb ismertebb márkanév alatt futó termék. (pl le tudom emelni mondjuk a Tescoban a polcról)2009. márc. 31. 08:00
1/6 anonim válasza:
Az Eucerinnek van ilyenje. Ez gyógyszertári. Vichynek is van ilyenje.Amit a tescoba is megvehetsz háát... probáld ki a Gabit, vagy a Johnsont.
2/6 A kérdező kommentje:
A Johnsont addig kentem magamra, amíg elege lett belőle a szervezetemnek, és kiütéseim lettek. (33 hetes kismama)
De valamivel muszáj kennem magam, mert nagyon száraz a bőröm, főleg most az utolsó trimeszterben.
Köszönöm a választ.
2009. márc. 31. 08:19
3/6 anonim válasza:
A gyógyszertáran készítenek is testápolókat, van enyhén illatosított, de van teljesen hypoallergén is. Ráadásul az ára is jó.
4/6 anonim válasza:
artistry. Van kifejezetten érzékeny bőrűeknek is
5/6 anonim válasza:
A gyógyszertári sima natúr testápoló a legolcsóbb és a leghatékonyabb. Ha az sem jön be, keverj a tusfürdődbe olívaolajat.
6/6 anonim válasza:
Én a Baba testápolót szoktam használni, nekem is érzékeny a bőröm és ettől nem lett semmi bajom. Van illatmentes változata is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!