Fura hasmenés? Neked volt már? Aggódom.
Tegnap reggel 6 tól 12ig folyamatosan megy a hasam,vagy 6x biztos voltam. Délután csak 2x, este meg nagyon olyan kilenctől hajnal 1 ig voltam vagy 12x az tuti. Éjfélkor 5 percenként mentem. Komolyan 5 percre tudtam lefeküdni. Lefekve (de ülve is) kutymorog de hangosan és utánna irány a wc. Mi lehet már ez?? Idegesít.
Elég baj ez nekem normális választ írj légyszi :S :(

Egy felnőtt ember nem szárad ki olyan könnyen, mint egy kisgyerek. Igyál sok folyadékot, szokták ajánlani hasmenésre a cukros kólát is, állítólag jó, ha bírja a gyomrod éhgyomorra.
Diétázz: üres főtt krumpli, rizs, főtt répa (konzerv répa is jó), ha nagyon éhes vagy, akkor pirítós fehér kenyérből, keksz (de ne zab meg hasonlók legyenek, és ne is csokis, hanem hagyományos), ropi.
Ha 1-2 nap alatt nem múlik el, vagy magas lázad van, vagy esetleg véres/zöld, akkor doki.
Amúgy lehet vírus, baktérium vagy romlott kaja.
Hasfogót ne vegyél be, ha nem jön ki, belül okoz gyulladást. Ha már meggyógyultál (tehát nem jön ki), vegyél esetleg probiotikumot (Normaflore) vagy egyél élőflórás joghurtot. De amíg megy a hasad, addig a tejtermék tilos, a probiotikum meg pazarlás, mert úgyis kijön.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!