Miért fáj ennyire a fejem?
Régebben csak 2 naponta szokott fájni, de most nyáron nagyon fáj naponta, hányingerrel és szédüléssel együtt. A szemem rossz, édesanyám szerint ezért fáj a fejem, mert megerőltetem.
Miért fáj és mit tehetek ellene? Algopirin legtöbbször nem hat, a víz sem segített.
13/F

A rossz szem fejfájással is járhat együtt. Szemüveg !!
Sokat ülsz gép előtt? Iszol eleget? Eszel elég vitamint? Igazából sejtem ezekre a választ, de te is gondolkodj el rajtuk :)

Menj orvoshoz! Kivizsgálás után kaphatsz az Algopyrinnél hatékonyabb gyógyszert. a kivizsgálásnak pedig a szemészet is a része. De ilyen hányinger-szédüléses fejfájást nem hiszem, hogy szemészeti probléma okoz.
Ha migrént diagnosztizálnak, ne csüggedj, sokszor sikerül megfelelő gyógyszert találni rá. Pl. én is ilyen szerencsés voltam.
Szia! Detto ugyan ez.. Migrén és sajnállak.. ez ilyen :/ a fejfájás még türhető de ha a szemed is foltokba lát akkor a legjobb ha lehúzod a redönyt és lefekszel a sötét szobába pihenni.. 2-3 óra múlva elmúlik a fájdalom, bár tudom feküdni is nehéz a fejed miatt :/ ülj az ágyba.. :D jobb megoldás nincs. És még egy FONTOS vegyél vas tablettát és szedjed naponta! Ha előjön a migrén próbálj meg keveset enni és sokat inni, nekem az aspirin szokott segíteni és a vas tablettának és istennek hála egyre kevesebbet jön elő!
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!