Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Véres a szemem. Mitől lehet?

Véres a szemem. Mitől lehet?

Figyelt kérdés

Tegnap kezdődött, nagyon viszketett. Aztán feldagadt a belső szemzugom egy kicsit, majd a jobb szemem jobb oldala tiszta véres lett.

Nem magas a vérnyomásom sem.

16/L

2011. júl. 1. 15:08
 1/7 anonim ***** válasza:

lehet, hogy kötőhártya-gyulladás, ha ez a helyzet, akkor menj orvoshoz, mert nagyon fájni fog, és fertőző is.

ha sokat gépeztél, vagy tv-ztél, attól is lehet

vagy fáradtságtól, esetleg allergia is okozhatja.. legjobb lesz, ha megnézeted valaki hozzá értővel is. Jobbulást! :)

2011. júl. 1. 15:23
 2/7 anonim válasza:
Hát én az orvos ajánlom (Nekem csak bevérzett és az szemorvos így is több gyógyszert is adott rá) De próbálj hideg borogatást tenni rá hátha enyhíti nekem használt 16/F
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha viszket is, akkor valószínűleg allergia (egyébként lehet magas vérnyomástól is ha elpattan egy kis hajszálér, de az nem ugyanolyan). Menj el a háziorvosodhoz, mert szemcseppet csak Ő (vagy szemész, ill. allergológus - ha valóban attól van) tud fölírni! Gyógyulást! :)
 4/7 A kérdező kommentje:

Szedek allergia-gyógyszert, bár nem pollenekre vagyok allergiás, hanem pl krómra, és ettől ekcémás leszek..

Tegnap délután lefeküdtem pihenni, én is a gépezésre gondoltam, hogy attól lehet, mert mostanában tényleg sokat ülök itt.. De utána sem lett jobb :S

Akkor lehet még ma elmegyek orvoshoz..

2011. júl. 1. 15:25
 5/7 anonim ***** válasza:

Valamilyen allergia, irritáció, esetleg fertőzés.

Sminkelsz?

2011. júl. 1. 15:28
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem sminkelhetem magam sajnos
2011. júl. 1. 15:28
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem akkor vannak pont ilyen tüneteim, mikor előjön az allergiám. Valószínűleg allergiás rhinitised van, érdemes lenne csináltatnod allergiatesztet, nem vérből, mert az nekem se mutatott ki mindent, hanem amikor oldatokat csöppentenek a karodra. Jelenleg Aeriust szedek rá, ettől elmúlik, írass fel a háziorvossal gyógyszert rá.
2011. júl. 1. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!