Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Enyhe zsibbadás és bizsergés...

Enyhe zsibbadás és bizsergés a kézben, lábon mi miatt lehet?

Figyelt kérdés
Általában szinte mindig érzem,kivéve,ha pl kikapcsolódom,beszélgetek valakivel.Nagyon hamar elzsibbad a lábam,ha úgy ülök.Milyen betegség lehet ez?Neurológián voltam kb 1 hónapja,minden rendben volt,de utána kezdődött.
2011. jún. 28. 06:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szia . Megvannak még a tüneteid ? Voltál orvosnál ,mi volt a gond ? Érdekelne ,mert én is érintett vagyok a témában :/ ! Jó nem az ,hogy hamar elzsibbad a lábam ,hanem ilyen bizsergéseket érzek ,amik elmúlnak .. majd visszatérnek .
2014. júl. 10. 09:02
 12/15 A kérdező kommentje:
Szia,a stressz,szorongás váltotta ki
2014. júl. 10. 09:42
 13/15 Horváth Ketrin válasza:
Szia!És mit szedtél rá mármint a stresszre?vagy elmult magától?nekem is hasonlo van néha rámjön ok nélkül kéz és láb bizsergés.meg néha szokott az arcom is bizseregni.
2017. jan. 27. 23:03
 14/15 hör-mör ***** válasza:
Sziasztok! Ez a zsiborgás vagy furi érzés nálam is elkezdődött a napokban,de nálam folyamatos az érzés.Eleinte csak alkalmanként éreztem,ami egy kis idő múlva elmúlt,de most már nem múlik el.Sokat dolgozom /fizikai munka is/,rengeteget cipekszem,hátizsák naponta 7-10-12 kg-t,ja és szinte folyamatos stressz-hatás alatt vagyok.Gondolom,ezek után már nem is csodálkozhatom az egészen.Ötleteket,javaslatokat kérek,ami hasznavehető,praktikus és nem komplikált.Köszi mindenkinek,aki válaszol.
2018. okt. 23. 18:50
 15/15 MTMartina válasza:
Sziasztok! Nálam már hónapok óta tart ez a bizsergés, zsibbadás. Mindig máshol érzem, általában néhány percig tart. Elmúlik, majd visszatér. Éjszaka gyakoribb. Voltam már neurológusnál, endokrinológusnál. Most vitaminokat szedek egy hete, sajnos nem múlt el. Mi az, ami segíthet?
2018. nov. 18. 00:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!