Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Csak úgy kifolyt a gyomorsav...

Csak úgy kifolyt a gyomorsav a számból! Mitől?

Figyelt kérdés

ültem és játszottam amikor egyszer csak kifolyt vagy negyed liter gyomorsav a számból!!! Nagyon megijedtem!! D:

Ez mitől lehet?????

2011. jún. 27. 11:30
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
10%
Biztos vagy benne hogy az gyomorsav volt? Mert ha igen, akkor szétmarta volna a nyelőcsövedet, meg a szádat(a gyomorsav sósav). Menj le dokihoz még biztos tud fogadni téged, ha de-ös.
2011. jún. 27. 11:35
 2/15 anonim ***** válasza:
18%
Tuti nem gyomorsav volt drága... Az előttem szólónak van igaza az egy kicsit lemart volna
2011. jún. 27. 11:36
 3/15 anonim ***** válasza:

Hánytál ennyit, minden előzetes nélkül. Igazából tényleg nem jó jel. Neurológiai problémára utál.

Menj orvoshoz.

2011. jún. 27. 11:36
 4/15 anonim ***** válasza:
Az első kettő még nem hányt szerintem még életében ha azt mondja, hogy lemart volna a gyomorsav...
2011. jún. 27. 11:37
 5/15 anonim ***** válasza:
Háát ha valaki tömény gyomorsavat hány annak nem lennék a helyébe ...:D
2011. jún. 27. 11:39
 6/15 anonim ***** válasza:
azonnal moss fogat, mert szétmarja a fogaidat a sav!
2011. jún. 27. 11:41
 7/15 anonim ***** válasza:
A kevés gyomorsavat is úgy kezelik sok esetben, hogy étkezés közben sósavat kell inni. Nem olyan töménységű ez a sósav, hogy annak ilyen következményei lennének, mint amiről itt egyes válaszolók fantáziálgatnak.
2011. jún. 27. 11:41
 8/15 anonim ***** válasza:
Csak úgy mondom, hogy ha egy bulimiás elmegy fogászatra akkor ott rögtön látja a fogorvos, h beteg, mert amikor hány a gyomorsav szétmarja a fogait. Ja és utána meg nem mos ugye fogat. És hánytam már kb 3x eddigi életemben
2011. jún. 27. 11:43
 9/15 A kérdező kommentje:
nagyon folyékony volt és nem darabos,de határozottan olyan íze volt mint amikor hányok :S
2011. jún. 27. 11:44
 10/15 anonim ***** válasza:
gyomorsav lehetett. lehet hogy refluxos vagy.
2011. jún. 27. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!