Valahogy meg lehet állapítani házilag azt, hogy cukorbeteg vagyok-e?
Kedves orvostanhallgató és előtti!
Én azért írtam, mert baromság! a 15-18. században az orvosok csőrrel a fejükön közlekedtek, mert valóban elhitték, hogy az ilyenfajta megelőzés valóban segít. Petróleumot itattak, hogy elmúljon a torokgyík (a petróleummérgezésbe, vagy annak félrenyelésébe haltak utána bele...) 25 éve még több mint 60%-ban(!) kezelték a kamrafibrilatio-t gyomorgörcsként, és adtak rá egy No-spa injekciot... Aztán rájöttek, hogy nem elég ez a fajta megoldás, mert infarktusban meghal a beteg, csőrben is meghal a doktor, és a petró nagyon jó, csak nem nyelve. Körülbelül ilyen a fenti is... már nem állja meg a helyét ez a fajta gyógymód.
"már nem állja meg a helyét ez a fajta gyógymód."
Ki mondta, hogy gyógymód?
Nem gyógyították így, hanem DIAGNOSZTIZÁLTÁK.
És ebben mégis mi lenne a baromság?
A vizelet cukormentes normális esetben. Ergo nincsen édes íze. Ha vkinek 10 mmol/l felett van a cukra, akkor nagy eséllyel megjelenik a vizeletben. És a vizelet ÉDES lesz tőle.
Ezen mégis mi a baromság szerinted?
De mint írtam, nyilván nem tanácsolom én se, hogy kóstolgassa a pisijét. Egyrészt nem hinném, hogy túl egészséges, másrészt pedig nem pontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!