Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Valahogy meg lehet állapítani...

Valahogy meg lehet állapítani házilag azt, hogy cukorbeteg vagyok-e?

Figyelt kérdés
Az utóbbi időben kevés csokitól is hányingerem van és félek.
2011. jún. 18. 23:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
58%

Kedves orvostanhallgató és előtti!

Én azért írtam, mert baromság! a 15-18. században az orvosok csőrrel a fejükön közlekedtek, mert valóban elhitték, hogy az ilyenfajta megelőzés valóban segít. Petróleumot itattak, hogy elmúljon a torokgyík (a petróleummérgezésbe, vagy annak félrenyelésébe haltak utána bele...) 25 éve még több mint 60%-ban(!) kezelték a kamrafibrilatio-t gyomorgörcsként, és adtak rá egy No-spa injekciot... Aztán rájöttek, hogy nem elég ez a fajta megoldás, mert infarktusban meghal a beteg, csőrben is meghal a doktor, és a petró nagyon jó, csak nem nyelve. Körülbelül ilyen a fenti is... már nem állja meg a helyét ez a fajta gyógymód.

2011. jún. 20. 00:25
 12/14 anonim ***** válasza:
Szerinted én azt gondolom, hogy egy otthoni pisi-megkóstolás pontos diagnózist nyújt a cukorbetegésgre nézve? :). Nem. A kérdés házi módszerekről szólt. És ez az egyetlen, amit otthon, bármiféle segédeszköz nélkül el lehet végezni.
2011. jún. 20. 00:39
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2011. jún. 20. 14:19
 14/14 anonim ***** válasza:

"már nem állja meg a helyét ez a fajta gyógymód."

Ki mondta, hogy gyógymód?

Nem gyógyították így, hanem DIAGNOSZTIZÁLTÁK.

És ebben mégis mi lenne a baromság?

A vizelet cukormentes normális esetben. Ergo nincsen édes íze. Ha vkinek 10 mmol/l felett van a cukra, akkor nagy eséllyel megjelenik a vizeletben. És a vizelet ÉDES lesz tőle.

Ezen mégis mi a baromság szerinted?

De mint írtam, nyilván nem tanácsolom én se, hogy kóstolgassa a pisijét. Egyrészt nem hinném, hogy túl egészséges, másrészt pedig nem pontos.

2011. jún. 20. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!