Mikor leszek végre egészséges?
20 éves vagyok. lassan már 13 éve nem vagyok egészséges és a doktorok nem is tudják mi a bajom :( állandóan hányingerem van folyton szédelgek a torkom állandóan szárad (mondjuk az mostanában). folyton eszek egy kis kaját és már puffadok.hasgörcsöm szokott lenni.
szeretnék végre normális életet élni :((
borzalmas ez az egész :/
nem tudok semmit sem csinálni mert nap mint nap rosszul vagyok..
mindennap úgy kellek már 13 éve h hányingerem van és ez ilyenkor nyáron rosszabb mert a kis melegtől pedig folyton szédelgek :(
miért ilyen az élet?:(((((((
Termeszetgyogyasz!!
Nem a megfelelo szakemberhez fordultal, tehat menj el egy masikhoz, fontos lenne, hogy egy olyan szakembert keress, akinek mar "neve" is van!
Vannak dolgok amire az orvosok valahogy nem tudnak rájönni...nekem 2006 óta vannak hasonló rosszulléteim, de az elmúlt 1 évben változott, rosszabbodott, a dolog, és sok új tünetem jött elő. Rengeteg orvosnál, és vizsgálaton jártam, és voltam természet gyógyásznál is, de semmi. Én is arra vágyom hogy egészséges legyek, de sajnos nem adatik meg...bármit csinálok, vagy próbálok!
Mellesleg a természetgyógyászokról nincs túl jó véleményem....az elmúlt években nagyon sok lett belőlük, még ha ér is valamit a "szakma" akkor sem tudod ki a jó és ki a szélhámos közülük...és mire esetleg találnál egy jót, addigra már anyagilag és lelkileg is a padlón vagy. Szinte mindegyik a Candida mögé bujkál, ami szintén egy felkapott diagnózis manapság, mert sok tünetet produkál, és könnyű mindenre ráfogni, nekem is ezt találták ki, aztán hetekig szedtem drága homeopátiás és egyéb szereket, diétáztam, de nem lett jobb....én is várom a csodát, hogy lesz egy nap amikor felébredek és elmúlik minden bajom, vagy lesz egy orvos, akárki, aki megoldja a problémát és mivel már 2006-óta több mint 1.000.000.-Ft ot költöttem magándokikra, vizsgálatokra, mindenféle szerekre, ezért nem sajnálnám a pénzt attól aki megejti az én bajomat, de hiába...egyenlőre esélytelen vagyok! Neked is csak jobbulást és kitartást tudok kívánni! 33/F
13 év után megszültük a problémát. vagyis lehetséges. a rendszeres vérvételek három havonta kimutatták hogy a pajzsmirigyem az érték alatt működik!ennek oka lehet a folytonos fáradtság és a szédülés. állandó reggeli hányinger viszont a gyomorsavtól van ami diétával nagyjából már nem annyira vészes!
most fogok menni akkor pajzsmirigy vizsgálatra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!