44-es a pulzusszámom, ez nagyon alacsony? Kicsit bepánikoltam.
Figyelt kérdés
Vérnyomásom: 95/50... most mértem, eléggé megijedtem. Mi a teendő, baj van szerintetek?2011. jún. 17. 18:18
11/15 anonim válasza:
Szerintem is menj orvoshoz, ha nem emelkedik. Nekem is alacsony a vérnyomásom, reggel ébredés után sokszor 44-es pulzust mérek, szédülök is nagyon, de felkelek, sétálgatok, eszem, és nekem elkezd emelkedni (mondjuk 60 fölé sose megy) Ettől függetlenül már én is gondoltam arra, hogy orvoshoz megyek.
12/15 A kérdező kommentje:
Jövöhéten megyek orvoshoz, nem kockáztatok... köszönöm a válaszokat !!!
2011. jún. 18. 14:23
14/15 anonim válasza:
gyerekek nehogy már eltemessétek mer 45ös a pulzusa :D semmi gáz nincs a pulzusoddal,ezt hívják "sportszív"nek.a vérnyomásod viszont tényleg durva..
15/15 anonim válasza:
Nekem is ennyi a vérnyomásom és 90 kg vagyok, szóval nincs sportszívem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!