Nem egészen 5éves lányom nem bírja a hosszú utakat. Sőt, a rövideket is nehezen. Mit adhatok neki, ami megnyugtatja a gyomrát?
Figyelt kérdés
2011. jún. 15. 20:15
12/16 anonim válasza:
Kiskoromban én sem bírtam, és telenyomtak Deadalonnal. Ami akkor hasznosnak tűnt, de ne felejtsd el, hogy az gyógyszer, és vannak mellékhatásai. Egy hozzászóló írta, hogy a lánya végigalussza az utat, ez velem is így volt, de ez is azért van, mert altató hatása van a gyógyszernek. Azóta csak B6-vitamint szedek ilyenkor, ami ugyanolyan jó, de nincs mellékhatása!
13/16 alfonz64 válasza:
Két nagy fülest :) Szódavizet az arcába, ha hisztizik :)
Ilyenről még nem is halottam, miben merül ki hogy "nem bírja"?
14/16 A kérdező kommentje:
alfonz64! Nagyon örülök, hogy még csak rokoni kapcsolat sincs köztünk! A nem bírja abban merül ki (ha olvasnál is, nem csak néznél), hogy hány. De te biztos ezt is veréssel oldod meg! Gratulálok!
2011. jún. 22. 17:29
15/16 alfonz64 válasza:
Én verés ellenes vagyok, de azon kívül bármi bevethető.
16/16 alfonz64 válasza:
A mai autók igencsak kényelmesek és nem is lehet érezni hogy egyáltalán mennek nem úgy mint a régi típusok pl Trabant. Lehet segít ha lekötöd a figyelmet játék,konzol,tv nem nézi az utat, lefekszik. stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!