Mi az oka hogy a jobb felkaromnál majdnem a vállamnál folyamatosan rángatózik a kezem, de akaratlanul?
LOL nekemis csinál olyat, de csak néha/ritkán. de max 15mp és el is múlik nekem. Énse tudom micsoda. Hány éves vagy? Fiú vagy lány vagy?
14/F
és mi bajod lesz belőle, ha elmész orvoshoz
2 eset lehetséges feleslegesen mentél és megnyugszol, hogy nincs baj, vagy nem feleslegesen mentél és kezelnek, mit veszíthetsz?
Lehet Ca hiány, Mg hiány.
Szerintem mégis benignus fasciculatio, jóindulatú, nem roszzabbodó betegség, ami elég sok embernél fordult elő, mégsem tudjuk a pontos okát. Kérem, segítsen azzal, hogy jelzi, ha rosszabbodtak/elmúltak a tünetek.
Ha Ca-hiány akkor értelemszerűen Ca a megoldás.
Ha BFS (benignus fasciculatio), akkor sajnos nincs rá gyógymód, de sokat javít rajta a nyugodtság, stresszmentesség és magától el fog múlni. Igen, magától el fog múlni.
Ha nem múlik el, érdemes felkeresni egy neurológust. Szerintem el fog, de ha nem, kérem írjon nekem és adok további instrukciókat, hova forduljon, stb.
Jobbulást kívánok:
d.D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!