Mitől lehet az hogy elmegy a látásom?
Figyelt kérdés
Egészen régóta kb 4 havonta a jobb szememről elmegy a látásom:fehér pontszerű cikázásokat észlelek és a jobb látótér is kiesik, ma is megtörtént ez csak most valamiért a bal szememen láttam ezeket a cikázásokat!Voltam vele orvosnál most vizsgálják mi lehet arra gyanakszanak hogy migrén! Én ma is azt hittem hogy meghalok,már nagyon félek! Van egy 11 hónapos kisbabám és őneki szüksége van rám,de így nehéz élni.akinek volt ilyenje mit mondott neki az orvos??mit tanácsoltok nekem??2011. máj. 31. 21:36
11/14 anonim válasza:
Azt nem mondtad, hogy a fejed is fáj! Csak, hogy elmegy a látásod. Így egész más. Valószínűleg migrén, igen. Gyógyszerekkel viszonylag jól kordában tartható.
12/14 A kérdező kommentje:
Ma már amúgy azon gondolkodtam hogy leszúrom magam!! Mindennap ezzel felkelni nagyon rossz mint egy börtön de innen nem tudok szabadulni!!Kilátástalannak érzem a helyzetet!!!!!!!!!!
2011. máj. 31. 22:33
13/14 anonim válasza:
Eü. dolgozó vagyok. A vérnyomásodat egészen véletlenül nem kellene ellenőrizni? A háziorvosod által kapsz beutalót a kardiológiára, ahol feltesznek egy vérnyomásholtert, ami 24 órán át méri a vérnyomásodat. Lehet hogy ingadozik, és ez csak így derül ki. Ez a legveszélyesebb, mert ebből alakulnak ki a hirtelen agyi katasztrófák! Ha van otthon RR mérő mérd meg naponta legalább 5x 6x,hátha elcsípsz egy magasat!
14/14 anonim válasza:
Hát erre tényleg két lehetőség van, az egyik a stressz, nekem is volt ehhez hasonló, mikor nagyon sokat stersszeltem, még tavaly akkor elkezdtem hadarni, de aztán nyáron elmúlt, idén szintén visszajött, de megint kezd elmúllani/iskolás vagyok/:) A másik, a migrén lehet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!