Mit tegyek, vagy használjak a pattanások ellen?
Nagyon-nagyon alapos arcmosást próbáltál már? Én próbáltam mindenféle csodaszert, de a legjobban ez használt:
- Alapos arcmosás hideg vízzel, Baba szappannal (egy percig is mosom), ezt reggel-este
- Este, az arcmosás után mélytisztító tonik, és Nívea testápolóval bekenés
A fenti bevált, semmiféle más csodaszer nem segített (Oxy, mézszappan stb. semmit nem ért). Na, le lehet pontozni :)
figyelj az étrendedre!
Nekem pl. zsíros,olajos ételeken kívül a tökmag,szotyi,chips is "segít",hogy sok miteszerem legyen.Ezeket kerüld.
A 2. válaszolónak igaza van,akármennyire is hirdetik a termékeket sokszor semmit nem használ,csak megveszi az ember használja utána pedig szebbnek látja magát,mert elhiszi,hogy mennyit segít!
Tehát nem kell,mindenféke drága sz*rokat kipróbálnod,mert nem tesz jót a bőrnek.
Sokszor mosd meg az arcod,ne csak reggel-este.Hiszen napközben,ha kint vagy a por rászáll az arcodra és ez is vezet a miteszerekhez.Legjobb,ha hazaérsz amikor csak tudsz megmosod alaposan az arcod.Ez mellett használj fertőtlenítő tonikot is.
Sok sikert a miteszerek elleni harcban!
14/L
Lehet,hogy a hormonváltozások hatására ilyen a bőröd.Ez teljesen normális.Persze,megértem,hogy zavar...Engem is..:S
-utolsó voltam megint.-
Nekem se használnak a boltokban kapható pattanástalanító szerek. A bőrgyógyász ezt adta: Naturland arclemosó + Meromycin antibiotikumos oldat + gyógyszertári tégelyes arckenőcs. Azóta kevesebb jön. Most ezt használom Dove szappan (ez az egyetlen PH semleges szappan!) + Johnson Baby kenőcs:)) A bőrdoki ajánlotta.
Amúgy a Níveától több pati lesz, mert abban van egy bizonyos zsírtartalom, de ha száraz a bőröd, arra biztos jó.
Zynerit -> bőrgyógyász írja fel. :Đ
minimum egy és fél honapig használni kell, tuti megoldás :Đ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!