Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért van hányingerem?

Miért van hányingerem?

Figyelt kérdés

A helyzet a következő: egy hónapban 2-szer hazautazom a szüleimhez, és mikor tőlük utaznék vissza a lakhelyemre, amint megérkezek a pályaudvarra egy 5-10 perces elég intenzív hányinger "roham" tőr rám. Ami érdekes az egészben, hogy bárhova utazom, bármilyen utazásnál ez egyáltalán nincs, a szüleimhez való utazásnál sincs.

Régebben mikor ez kialakult volt egy elég stresszes munkahelyem, akkor megértettem ezt, mert már a visszautazáskor az járt a fejemben, hogy holnap mi lesz a munkahelyemen.

Azóta már rég munkahelyet váltottam, szeretem a munkám és nem stresszelek munkába menet.

Csak ez a hányinger roham mardat meg és azis csak az odútnál.

2011. máj. 27. 09:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy tudat alatt nem szeretnél eljönni tőlük?
2011. máj. 27. 09:59
 2/4 A kérdező kommentje:

Hmm erre nem is gondoltam...

De lehet, hogy van benne valami, elég idősek már és sokat beszélek velük hét közben is telefonon.

2011. máj. 27. 10:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Valószínű, szeretsz otthon lenni, szereted a szüleidet és nayon rossz érzés eljönni tőlük. /első v./
2011. máj. 27. 10:15
 4/4 Smartguy86 ***** válasza:
Pánikroham lehet, mert stresszhelyzet köt a pályaudvarhoz, vagy a városhoz/munkahelyhez. Ez lehet korábbi élmény miatt is, amit még nem sikerült legyőznöd. De ha most rendes munkahelyed van, és szereted is, akkor idővel biztos elmúlik majd.
2011. máj. 27. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!