Ez lehet másnaposság?
15/L vagyok, tegnap megkóstoltam egy kicsit a vörösbort, majd nem tudtam abbahagyni az ivást, majd mikor elfogyott elkezdtem inni a sört.
Körülbelül 3-4 dl bort ihattam és 1-1,5 liter sört.
Alig bírtam menni, arra emlékszem.
Azt hiszem éjfél körül aludtam el. Azt tudom, hogy csak úgy beestem az ágyba, aztán egy pillanat múlva már ki is ugrottam, meg lefeküdtem a földre, annyira álmos voltam. Ma reggel 8:30-kor ébredtem fel.
Arra keltem, hogy annyira iszonyatosan szomjas vagyok, hogy ha most nem jutok azonnal vízhez, meghalok. Egész nap ittam és ittam. Aztán éhes voltam, de szörnyen, csak az volt a baj, hogy tele voltam, de még éhes is voltam egyben. Aztán meg fáradt és fájt egy kicsit a fejem, a kezem meg a lábam.
Ez akkor most mind a másnaposság? Ilyen tüneteim még sose voltak, főleg ez az iszonyatos szomjúság.
Köszönöm
Ó leszel még ezzel így...
Igen, az alkohol dehidratál. A legjobban azt teszed, ha még lefekvés előtt iszol legalább egy liter vizet, ezzel még a másnaposság tüneteit is enyhíted. Persze a legjobb, ha nem is leszel másnapos.
Éhes azért is lehetsz, mert gondolom este nem csak ültél, hanem táncoltál, és emellett nem feltétlen vacsoráztál. A fáradtság szintén ezzel magyarázható.
Egyébként lesz még majd rosszabb is. :)
Fény- és hangérzékenység, iszonyatos fejfájás. Reggelre készíts be magad mellé egy napszemüveget, fájdalom csillapítót legközelebb.
Én elalvás előtt szoktam bevenni 1 szem fájdalomcsillapítót, másnapra nagyon ritkán van fejfájásom.Szvsz az a legszörnyűbb része.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!