Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Nyakam alján mi az a dudor?

Nyakam alján mi az a dudor?

Figyelt kérdés
Nyakam alsó részén,kicsit oldald kidudorodik! Mi lehet ez? Nagyon félek orvoshoz menni,nehogy daganat legyen... Vagy ez a struma? Ez gyógyitható-? Vagy ez is veszélyes?
2011. máj. 20. 07:51
 1/6 anonim ***** válasza:
Nyirokcsomó? Szerintem menj el orvoshoz, ő tud biztosat mondani.
2011. máj. 20. 07:56
 2/6 anonim ***** válasza:
Elől van a dudor?Mert akkor valószinü a pajzsmirigyed.Érdemes lenne megnézetni,tudják kezelni ne aggódj.Engem sajnos kétszer is mütötek már vele,pedig még csak 37 éves vagyok.
2011. máj. 20. 07:57
 3/6 anonim ***** válasza:
Én is a nyirokcsomóra szavazok. Ne aggódj, bátran menj orvoshoz. Nekem elég gyakran van. Antibiotikumos kezelést szoktam rá kapni, vérvétel és gégészet ha már tényleg nagyon rendszeresen jön és nem akar múlni.
2011. máj. 20. 08:12
 4/6 A kérdező kommentje:
Kb igy néz ki,kb ekkora is. Ez súlyosnak számit? Ez a struma? Megműtenek?
2011. máj. 20. 11:36
 5/6 A kérdező kommentje:
2011. máj. 20. 11:36
 6/6 anonim ***** válasza:
Ez elég nagy,mindenképp nézesd meg.Nekem 2.5cm volt,és mütötték.Amiatt meg ne félj,2-3 nap és otthon vagy.
2011. máj. 20. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!