Nyakam alján mi az a dudor?
Figyelt kérdés
Nyakam alsó részén,kicsit oldald kidudorodik! Mi lehet ez? Nagyon félek orvoshoz menni,nehogy daganat legyen... Vagy ez a struma? Ez gyógyitható-? Vagy ez is veszélyes?2011. máj. 20. 07:51
1/6 anonim válasza:
Nyirokcsomó? Szerintem menj el orvoshoz, ő tud biztosat mondani.
2/6 anonim válasza:
Elől van a dudor?Mert akkor valószinü a pajzsmirigyed.Érdemes lenne megnézetni,tudják kezelni ne aggódj.Engem sajnos kétszer is mütötek már vele,pedig még csak 37 éves vagyok.
3/6 anonim válasza:
Én is a nyirokcsomóra szavazok. Ne aggódj, bátran menj orvoshoz. Nekem elég gyakran van. Antibiotikumos kezelést szoktam rá kapni, vérvétel és gégészet ha már tényleg nagyon rendszeresen jön és nem akar múlni.
4/6 A kérdező kommentje:
Kb igy néz ki,kb ekkora is. Ez súlyosnak számit? Ez a struma? Megműtenek?
2011. máj. 20. 11:36
6/6 anonim válasza:
Ez elég nagy,mindenképp nézesd meg.Nekem 2.5cm volt,és mütötték.Amiatt meg ne félj,2-3 nap és otthon vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!