Miért pukizok ilyen sokat?
Figyelt kérdés
nagyon sokat pukizok de már nagyon régóta több hónappal ezelőtt kezdtem el vele foglalkozni akármit eszek pukizok tőle mit csinálok rosszul ? mit lehet vele tenni ??2011. máj. 15. 21:17
2/4 anonim válasza:
Hát ha minden ételtől pukkantasz,akkor a legnagyobb valószínűség szerint nincs meg a normál baktériumflórád.Tizedeli azt az antibiotikumon kívül a cigizés,édességek,stressz,finomított ételek,stb.Jó minőségű probiotikum javasolt.
3/4 anonim válasza:
Emésztési probléma!Én már 1éve szenvedek ezektől a pukiktól.Nem mindegy viszont,hogy szagos vagy szagtalan?Nekem szagtalan,tehát levegő távozik(na ez semmi esetre sem jó).
4/4 A kérdező kommentje:
általában szagos de mi lehet a baj mit tudok tenni ellene ??
2011. máj. 16. 15:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!