Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Reggeli hányinger? Mitől? 14L

Reggeli hányinger? Mitől? 14L

Figyelt kérdés

reggelente(2napja) reggel felkelek ugy hogy kicsi hányinger és kicsi szédülés:S de aztán felöltözök mire suliba vagyok már semmi bajom..

14 éves vagyok(nem terhes):D

de már van fehérfolyásom,még nem menstruálok..köze lehet ehhez?

2011. máj. 12. 17:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Velem is ez van mostanában. Nem szabad sokat enni vacsorára és reggelizni kell. Vagy keveset iszol. Ha rögtön akkor van ez, amikor ki kelsz az ágyból, akkor lassabban kelj fel, mert lehet, hogy amiatt szédülsz, hogy gyorsan felugrasz. Remélem tudtam segíteni. L/17
2011. máj. 12. 17:32
 2/4 anonim ***** válasza:
Velem hosszú évek óta ez van. Majdnem minden reggel (ha nem pihenem ki magam, vagy nem alszok eleget) rosszul vagyok. Görcsöl a gyomrom, rámjön a hányinger... és ez sajnos nem múlik el csak kora délutánra, ha elmegyek itthonról és pl tömegközlekedek.
2011. máj. 12. 17:33
 3/4 A kérdező kommentje:
hát köszönöm:( remélem nekem elmúlik:)és nektek is:):)egyébként egyből amikor felkelek..lehet van egy kis vitaminhiányom is ..nem szeretem a főzeléket se a pörkölteket..semmi ilyesmit:S
2011. máj. 12. 17:57
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem hasonló tünetekre az vált be, hogy reggel éhgyomorra leküldtem fél liter citromos vizet. Fogalmam sincs, mi a hatásmechanizmus, de energikusabb lettem tőle, a hányingerem pedig elmúlt.

Ja, reggelizni mindenképp kell utána, egyébként olyan savad lesz, hogy visszasírod a hányingert.

Egyszóval fél liter citromos víz (fél vagy egész citrom belecsavarva, cukor nélkül!!), majd egy normális reggeli.

2011. máj. 12. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!